Language & Culture

"Los límites de mi lenguaje son los límites de mi mundo." - Ludwig Wittgenstein

Aprendre l’anglès sempre t’ajudará en la vida

by paralingo on April 27, 2015 No comments
  1. L’anglès és l’idioma el més usat en l’internet . Si vols mantenir-te informat i aprendre tant com possible, poder llegir un dels top 10 milió de webs marcarà la diferència .

2. L’anglès farà la vida més fàcil, sobretot quan coneixes nova gent o viatges. Amb els hotels, restaurants, hostals, museus etc., el seu personal probablement parlarà l’anglès. Doncs si ho parles, la teva estada en un país estranger serà millor. És la mateixa cosa en els bars, pubs i discoteques.

Aproximadament mil cinc cents milions de persones al món parlen l’anglès, és a dir com la seva llengua materna o un idioma estranger, ¡i aquesta xifra va creixent! 

3. Si el teu pla és canviar la teva carrera professional, o simplement estàs buscant noves opcions professionals, parlar l’anglès obrirà moltes més portes. Amb la globalització en plena marxa, hi ha una gran probabilitat que treballaràs amb persones d’altres països, per tant, saber un altre idioma et pot donar més valor per a un ocupador potencial.

4. Saber dos idiomes i no només u té beneficis pràctics obvis, però en els últims anys, els científics han començat a mostrar els avantatges del bilingüisme. Resulta que ser bilingüe et fa més intel·ligent. Et pot efectuar profundament el cervell, millorant les habilitats cognitives, les que no es relacionen al llenguatge, i encara més, pot ajudar a prevenir la demència en la tercera edat.

 “En un món que és cada vegada més interdependent, no podem mantenir-nos més només monolingüe. Aprendre idiomes estrangers ja no és només un passatemps, sinó una necessitat. “

-St John ‘s University

Quina és la teva opinió sobre el esmentat? Comparteix els teus pensaments en els comentaris.

paralingoAprendre l’anglès sempre t’ajudará en la vida